Våra tjänster

Ventilservice
Vi utför reparationer, funktionstest samt regelbunden service av ventiler och applikationer. Vi arbetar med processindustrins alla olika typer av ventiler och kan på så vis alltid erbjuda våra kunder en optimal service.
Pumpservice

I vårt servicecenter utför vi förebyggande underhåll och kontroll av alla olika typer av pumpar.

Vid brådskande ärenden kan vi erbjuda vår fältservice-grupp som kommer ut till kunden och utför service på plats.
Om din pump har stannat i drift kan vi erbjuda en tillfällig utbytespump för att minimera ett kostsamt driftstopp.

Vi kan erbjuda dig en hyrespump för att ha en back up vid behov.

Mekanisk verkstad

På vår verkstad utför vi såväl små som stora reparationer av bland annat ventiler, pumpar och växellådor. Vi har en modern verkstad med en stor maskinpark där vi kan bearbeta och tillverka produkter och reservdelar.

Reservdelar

Vi har de flesta olika sorter reservdelar av marknadens olika märken på hyllan. Vid brådskande ärenden för mindre förekommande reservdelar kan vi även tillverka dessa.

Tillverkning
Vi special tillverkar produkter efter kundens önskemål och ritningar. Vi tillverkar alla produkter i samarbete med kunden för att säkerställa hög kvalitet och precision. Vi arbetar med alla olika sorters material och sammansättningar.
Utbildning
På förfrågan från våra kunder har vi tagit fram och anpassat ventilutbildningar i handhavande och materialval av ventiler. Våra kunders utlåtande och positiva idéer om utbildningen gör att vi vill informera fler av våra kunder om möjligheten att ge personalen just denna utbildning för att säkerställa handhavande och materialvalet i drift vilket i sig medför säkerhet och besparingar över tid.
Ventillager

I vårt  servicecenter har vi ett stort lager med renoverade produkter av olika slag. Vi samarbetar även med vårt dotterbolag Industriell Armatur Teknik som tillhandahåller högkvalitativ support med snabb återkoppling.

Fältservice
Våra servicetekniker kommer ut till kunden med våra välutrustade servicebussar för att på plats utföra service av olika ventiler och produkter för att på så vis förkorta dyra driftstopp och onödigt demontage.
Personliga lösningar

På vårt moderna servicecenter erbjuder vi helheltslösningar. Våra kunniga servicetekniker sätter ihop produkter och skräddarsyr en slutprodukt helt efter kundens önskemål.

Back To Top